Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

DR. OETKER CSOKIS MUFFIN SÜTEMÉNYPOR 345 G

DR. OETKER
1.699,00 Ft
Menny.:db
Cikkszám: 523929000
Egységár: 4.924,64 Ft/KG
Elérhetőség: Raktáron
Nem értékelt
1.699,00 Ft
Menny.:db

Leírás

Termék leírás

Csokis muffin süteménypor 


Használati utasítás

Csokis muffin süteménypor kevert tészta csokoládéval 12 darab muffinhoz A doboz tartalma: 265 g süteménypor 80 g csokoládécsepp 12 db papírforma További hozzávalók: 1 db tojás (M-es) 125 ml napraforgóolaj 100 ml tej Előkészítés: A sütőt előmelegítjük. A papírformákat az előkészített tepsibe (kb. 35 x 40 cm) vagy muffin formába tesszük. Tészta elkészítése: A süteményport egy keverőtálba öntjük. Hozzáadjuk a tojást, a kimért napraforgóolajat és a tejet. Konyhai robotgéppel (habverő) először alacsony, majd a legmagasabb fokozaton kb. 2 percig keverjük. 1 evőkanál csokoládécseppet tegyünk félre a díszítéshez, majd a maradékot egy spatulával egyenletesen keverjük a masszához. A formákba csak akkor kezdjük el a tészta adagolását, ha a sütő elérte a megfelelő hőfokot. Sütés: A tésztát 2 evőkanál segítségével egyenletesen elosztjuk a papírformákban, és a félretett csokoládécseppekkel megszórjuk a tetejét. A tepsit a sütő közepébe toljuk és a muffinokat megsütjük. Alsó és felső sütés: kb. 180°C (előmelegítve) Légkeveréses sütés: kb. 160°C (előmelegítve) Sütési idő: kb. 20-25 perc Kérjük, vegye figyelembe saját sütője tulajdonságait! Tipp: Banános muffin: A tésztát a csomagoláson lévő utasítás szerint elkészítjük. 1 érett banánt apróra vágunk és rövid idő alatt belekeverjük a tésztába, a formákban egyenletesen elosztjuk a tésztát, majd a megadott ideig sütjük.


Biztonsági figyelmeztetés

Minőség megőrzés

Minőségét megőrzi a zárófedélen jelzett hónap végéig. Száraz, hűvös helyen tartandó!


Tárolás

Szobahőmérsékletű


Gyártó

Dr. Oetker Kft. 9241 Jánossomorja, Franck u. 38-40.


Forgalmazó

Dr. Oetker Kft. 9241 Jánossomorja, Franck u. 38-40. Ínycsiklandó receptek: Receptek, tippek, információk Dr. Oetker Mesterkonyha Tel.: 06-80-638-537 (OET-KER) www.oetker.hu


Összetevők

BÚZALISZT, Cukor, 23% csokoládé (cukor, kakaómassza, kakaóvaj, emulgeálószer (lecitinek)), 6,1% kakaópor, Oligofruktóz, Térfogatnövelő szerek (difoszfátok, nátrium-karbonátok), Rizskeményítő, Sűrítőanyagok (xantángumi, guargumi), Aroma, Emulgeálószerek (zsírsavak poliglicerin észterei, zsírsavak mono- és digliceridjei)


Allergén infók

Tartalmazhat: TOJÁS, TEJ, DIÓFÉLÉK.


Allergének

Tartalmaz: Búza_x000D_ Tartalmazhat: Tojás, Tej, Diófélék


Tápanyagok
  minden 100-bang
Energia (kJ) 0kJ
Energia (kcal) 0kcal
Zsír 0g
amelyből telített zsírsavak 0g
Szénhidrát 0g
amelyből cukrok 0g
Rost 0g
Fehérje 0g
0g

Alkohol tartalom (%)

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!