Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Rólunk

Élelmiszer kiskereskedelemmel 2002 óta foglalkozunk, akkor még egyéni vállalkozóként.

2015-től átalakulva, Szebenduó Kft-ként működünk tovább.

Az évek során folyamatos bővítések, fejlesztések voltak élelmiszer boltunkban, mely Füzesgyarmaton, városunk központjában található, a Kossuth u.9.sz. alatt.

2017-ben csatlakoztunk a SPAR franchise csapatához, SPAR Partner Földi Csemege néven.

2021. májusától „ Már Sárrét és környékén is” házhoz visszük a SPAR minőséget.

 

Miért érdemes online bevásárolni? 

Az online bevásárlás segítségével megszabadulhatunk a sorban állástól, a cipekedésektől, időt és energiát spórolunk meg. A nagyobb bevásárlásokat egy számítógép vagy telefon segítségével el tudjuk végezni otthonról.

Az Online áruházunkban, a Füzesgyarmat Kossuth utcán üzemeltetett SPAR Partner üzletünk több mint 5000 termékéből álló választéka található meg, kategorizálva. Minden egyes termék, jó minőségű, élethű fotóval van illusztrálva és a teljes termék leírás, összetevőkkel és minden kötelezően előírt hasznos adattal rendelkezésre áll, így a webáruházban böngészve egy virtuális üzletben érezheti magát a látogató. A vásárlást a kategorizált termék elhelyezésen kívül egy keresőmező is egyszerűvé teszi, ha valaki a termékek böngészése helyett a gyors bevásárlást preferálja, annak ez nagy segítségére lesz.

Webáruházunkban az élelmiszerek, vegyi áruk és háztartási cikkek teljes palettája elérhető. Tőkehús és baromfi termékek tálcás, és vákuumcsomagolt kiszerelésekben kaphatók.

Kollégáink a termékek összekészítése és a kiszállítás során is a kialakított minőségbiztonsági, HACCP rendszerünk szerint végzik munkájukat. Fontos feladat számunkra a hűtést igénylő termékek minőségének megőrzése, ezért ezeket a hűtést nem igénylő áruktól elkülönítve, hűtőboxban szállítjuk ki, ügyelve arra, hogy a frissességüket megőrizve tudjuk átadni a megrendelőnek. A vegyi árukat és a földes árukat (zöldség) külön csomagolással látjuk el, hogy véletlenül se történjen meg az élelmiszerek szennyeződése. A megrendelt termékek összekészítését és a szállítást végző kollégáink is gumikesztyűt és maszkot viselnek ezzel is növelve a biztonságot, ami a jelen helyzetben nagyon fontos.

Online Webáruházunk hetente megújuló akciós termékekkel (250-300 termék) várja vásárlóinkat. Az akciós termékeken kívül, nagyon jó spórolási lehetőséget jelentenek, a választékunk részét képező, kiváló minőségű, SPAR márkatermékek (több mint 900 termék), melyek ár-érték aránya kitűnő.

 

Küldetésünk:

Üzletünkben és online áruházunkban is a vásárlói elégedettségért küzdünk, hiszen számunkra a legnagyobb elismerés, ha egy vásárló nap mint nap betér hozzánk, felkeresi online felületünket és nálunk vásárol.

Köszönjük, hogy felkerested üzletünket ezzel is támogatod a hazai kiskereskedőket, vállalkozásokat.

 

Köszönettel:

Szabó László és Szabó Lászlóné