Leírás
Tortazselépor egy 24 cm átmérőjű torta bevonásához.
Használati utasítás
Elkészítés: 1. A tasak tartalmát egy keverőedénybe öntjük. 2. A 250-300 ml forrásban lévő vizet egy adagban hozzáadjuk, és kézi habverővel legalább fél percig simára keverjük. 3. A feloldódott tortazselét a torta közepétől kiindulva azonnal a gyümölcsre csurgatjuk, majd hagyjuk a mázat megszilárdulni. Tipp Ízlés szerint a tortazselét 250 ml forró víz és 50 ml gyümölcslé hozzáadásával is elkészíthetjük.
Biztonsági figyelmeztetés
Minőség megőrzés
Száraz, hűvös helyen tartandó!
Tárolás
Szobahőmérsékletű
Gyártó
Dr. Oetker Magyarország Élelmiszer Kft. 9241 Jánossomorja Franck u. 38-40.
Forgalmazó
Dr. Oetker Magyarország Élelmiszer Kft. 9241 Jánossomorja Franck u. 38-40. Receptek, tippek, információk Dr. Oetker Mesterkonyha Tel.: 06-80-638-537 (OET-KER) www.oetker.hu
Összetevők
96% cukor, Zselésítőanyagok (karragén (E 407), kálium-klorid (E 508)), Sűrítőanyag (szentjánoskenyérliszt (E 410)), Stabilizátor (kálium-citrátok (E 332))
Allergén infók
Allergének
Tápanyagok
per 100g | |
---|---|
Energia (kJ) | 275kJ |
Energia (kcal) | 65kcal |
Zsír | 0g |
amelyből telített zsírsavak | 0g |
Szénhidrát | 16g |
amelyből cukrok | 16g |
Rost | 0g |
Fehérje | 0g |
Só | 0,01g |
Alkohol tartalom (%)
0