Leírás
Tortabevonó ét prémium
Használati utasítás
Elkészítési javaslat Vízfürdőben 1. A tasakot kb. 8 percre forró (kb. 75°C-os) vízbe helyezzük. 2. Amikor a tortabevonó teljesen megolvadt, a tasak egyik sarkát levágjuk. 3. A tortabevonót közvetlenül a tasakból a süteményre csurgatjuk, és egy késsel elsimítjuk. A megmaradt tortabevonót melegítéssel újra felhasználhatjuk.
Biztonsági figyelmeztetés
Minőség megőrzés
Száraz, hűvös helyen tartandó!
Tárolás
Szobahőmérsékletű
Gyártó
Dr. Oetker Magyarország Élelmiszer Kft. 9241 Jánossomorja Franck u. 38-40.
Forgalmazó
Dr. Oetker Magyarország Élelmiszer Kft. 9241 Jánossomorja Franck u. 38-40. Receptek, tippek, információk Dr. Oetker Mesterkonyha Tel.: 06-80-638-537 (OET-KER) www.oetker.hu
Összetevők
Növényi olajok (pálma, sheamag), Cukor, 23% zsírszegény kakaópor, 10% kakaómassza, Emulgeálószer (lecitin)
Allergén infók
Tartalmazhat: TEJ, DIÓFÉLÉK.
Allergének
Tartalmazhat: Tej, Diófélék
Tápanyagok
per 100g | |
---|---|
Energia (kJ) | 2370kJ |
Energia (kcal) | 572kcal |
Zsír | 44g |
amelyből telített zsírsavak | 27g |
Szénhidrát | 32g |
amelyből cukrok | 29g |
Rost | 0g |
Fehérje | 6,8g |
Só | 0,39g |
Alkohol tartalom (%)
0