Leírás
Tortazselépor egy 24 cm átmérőjű torta bevonásához.
Használati utasítás
1. A tasak tartalmát 2-3 csapott evőkanál cukorral egy edényben elkeverünk, és állandó keverés közben 250-300 ml vizet vagy gyümölcslevet adunk hozzá. 2. Folytonos keverés közben forrástól számítva 1 percig főzzük. 3. A zselét kb. 8-10 percig állni hagyjuk, miközben néhányszor megkeverjük. 4. Amikor az állaga kezd sűrűsödni, a bevonandó torta vagy sütemény közepétől kiindulva óvatosan a felületre csurgatjuk. Tipp • A főzőedényben megdermedt zselét melegítéssel ismét folyóssá tehetjük. • Ha a tortalapot töltés előtt megszórjuk habfixálóporral, nem ázik át olyan gyorsan a zselétől.
Biztonsági figyelmeztetés
Minőség megőrzés
Száraz, hűvös helyen tartandó!
Tárolás
Szobahőmérsékletű
Gyártó
Dr. Oetker Magyarország Élelmiszer Kft. Gyártóüzem: 9241 Jánossomorja Franck u. 38-40.
Forgalmazó
Dr. Oetker Magyarország Élelmiszer Kft. Gyártóüzem: 9241 Jánossomorja Franck u. 38-40.
Összetevők
Cukor, Zselésítő anyagok (karragén (E 407), kálium-klorid (E 508)), Sűrítő anyag (szentjánoskenyérliszt (E 410)), Stabilizátor (kálium-citrátok (E 330))
Allergén infók
Allergének
Tápanyagok
Energia (kJ) | 0kJ |
Energia (kcal) | 0kcal |
Zsír | 0g |
amelyből telített zsírsavak | 0g |
Szénhidrát | 0g |
amelyből cukrok | 0g |
Rost | 0g |
Fehérje | 0g |
Só | 0g |
Alkohol tartalom (%)
0