Leírás
Zabkása alappor. Csokoládés
Használati utasítás
Hozzávalók: 1 tasak Vitalis Zabkása csokoládés, 125 ml forró víz. Elkészítés: A tasak tartalmát egy tálba öntjük, alaposan elkeverjük 125 ml forró vízzel (100°C). Minimum 3 percig állni hagyjuk, majd átkeverjük és fogyaszthatjuk.
Biztonsági figyelmeztetés
Minőség megőrzés
Száraz, hűvös helyen tartandó!
Tárolás
Szobahőmérsékletű
Gyártó
Dr. Oetker Magyarország Élelmiszer Kft., 9241 Jánossomorja, Franck u. 38-40.
Forgalmazó
Dr. Oetker Magyarország Élelmiszer Kft., 9241 Jánossomorja, Franck u. 38-40. Receptek, tippek, információk Dr. Oetker Mesterkonyha Tel.: 06-80-638-537 (OET-KER) www.oetker.hu
Összetevők
50% ZABPEHELY, Zsíros TEJPOR, Cukor, Kukoricakeményítő, Glükózszirup, 3,1% csokoládélapok (kakaómassza, cukor, kakaóvaj, emulgeálószer (lecitinek)), Zsírszegény kakaópor, 1,5% chia mag [aztékzsályamag (Salvia hispanica)], 0,8% kakaóbab töret, Étkezési só
Allergén infók
Tartalmazhat: TOJÁS, SZÓJA, DIÓFÉLÉK.
Allergének
Tartalmaz: Tej, Zab_x000D_ Tartalmazhat: Tojás, Diófélék, Szója
Tápanyagok
per 100g | |
---|---|
Energia (kJ) | 0kJ |
Energia (kcal) | 0kcal |
Zsír | 0g |
amelyből telített zsírsavak | 0g |
Szénhidrát | 0g |
amelyből cukrok | 0g |
Rost | 0g |
Fehérje | 0g |
Só | 0g |
Alkohol tartalom (%)
0