Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

FLÓRASZEPT ÓCEÁN UNIVERZÁLIS KLÓRMENTES FERTŐTLENÍTŐ TISZTÍTÓSZER 1000 ML

EGYÉB MÁRKA
1.759,00 Ft
Menny.:db
Cikkszám: 492929001
Egységár: 1.759,00 Ft/L
Elérhetőség: Raktáron
Nem értékelt
1.759,00 Ft
Menny.:db

Leírás

Termék leírás

Használati utasítás

Használati utasítás: PT2 fertőtlenítő hatású tisztítószer A Flóraszept Univerzális Klórmentes Fertőtlenítő tisztítószer a padlók és mosható felületek higiénikus tisztítására és fertőtlenítésére szolgál. Nagyobb felületekre (pl. nappali és fürdőszobai padlókon): A fertőtlenítéshez és allergének eltávolítására (pl. por, pollen) öntsön literenként 1,5 kupaknyi (75 ml) terméket a felmosóvízhez. A penészfoltok fertőtlenítéséhez: használja a terméket hígítás nélkül és hagyja hatni 15 percig a leöblítés előtt. A padló mindennapos ápolásához adjon egy kupaknyi (50 ml) terméket fél vödörnyi vízhez (4 liter). Nincs szükség leöblítésre. Kisebb felületekre (asztalok, székek): Az alapos tisztításhoz, fertőtlenítéshez és az allergének eltávolításához használja a terméket hígítatlanul közvetlenül a felületeken és hagyja hatni 15 percig a leöblítés előtt.


Biztonsági figyelmeztetés

Használat előtt olvassa el, használat közben pedig tartsa be a termék használati útmutatóját és a figyelmeztetéseket. FLÓRASZEPT Univerzális Klórmentes Fertőtlenítő tisztítószer Óceán Súlyos szemirritációt okoz. Bőrirritáló hatású. Ártalmas a vízi élővilágra, hosszan tartó károsodást okoz. Gyermekektől elzárva tartandó. HA BŐRRE KERÜL: Lemosás bő vízzel. SZEMBE KERÜLÉS ESETÉN: Óvatos öblítés vízzel több percen keresztül. Adott esetben kontaktlencsék eltávolítása, ha könnyen megoldható. Az öblítés folytatása. Ha a szemirritáció nem múlik el: Orvosi ellátást kell kérni. Bőrirritáció esetén: Orvosi ellátást kell kérni. Az edény elhelyezése hulladékként: kiürülést követően a helyi hulladékkezelési előírásoknak megfelelően. Figyelem: Nagyon kényes felületek esetén próbálja ki a terméket egy kis, nem feltűnő felületen. Ne használja festett fa, linóleum felületeken. Azonnal öblítse le a használat után, ha hígítva vagy hígítás nélkül használja festett fém, műanyag vagy eloxált alumínium felületeken. Ne nyelje le. Ne keverje más tisztítószerrel.


Minőség megőrzés

Tárolás

Szobahőmérsékletű


Gyártó

Forgalmazó

Unilever Magyarország Kft., 1138 Budapest, Váci út 121-127. 06 80 180 144, info@unileverinfo.hu www.unilever.com


Összetevők

Fertőtlenítőszer: 1,5 g benzalkónium-klorid 100 g termékben, <5% nem ionos felületaktív anyagok, Kationos felületaktív anyagok, Illatanyag, Butylphenyl methylpropional, Linalool


Allergén infók


Allergének


Tápanyagok
 
Energia (kJ) 0kJ
Energia (kcal) 0kcal
Zsír 0g
amelyből telített zsírsavak 0g
Szénhidrát 0g
amelyből cukrok 0g
Rost 0g
Fehérje 0g
0g

Alkohol tartalom (%)

0


Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!