Leírás
Használati utasítás
Befőzési útmutató: Nagyon fontos, hogy először a gyümölcsöt főzze össze a Quittinnel, és csak ezután adja hozzá a cukrot! 1) A gyümölcsöt alaposan mossa meg, magozza ki, turmixolja vagy darálja le, majd ezután mérje meg. 2) A gyümölcspépbe jól keverje bele a Quittint. 3) Állandó keverés közben forralja fel (magas hőfokon) a gyümölcsös, Quittines keveréket. 4) A forrásban lévő péphez adja hozzá a cukrot, keverje össze, majd újra forralja fel, és forrástól számítva 5 percig főzze. 5) Az előre alaposan elmosott és lecsepegtetett üvegeket töltse peremig, és azonnal zárja le. Hasznos tanácsok: Amennyiben Ön lekvárját keményebbre szeretné készíteni, úgy egy citrom levét még adja a főzethez. Cseresznye és meggy esetében 1,5 kg gyümölcshöz 0,20 kg cukrot és 2 tasak Quittint használjon fel. A Haas Quittin 4:1 zselésítőszerrel cukor hozzáadása nélkül is készíthető lekvár. Ebben az esetben 0,20 kg Haas Glukonont számítson 1,5 kg gyümölcshöz, és másfél tasak Quittint adjon hozzá.
Biztonsági figyelmeztetés
Minőség megőrzés
Száraz, hűvös helyen tárolandó!
Tárolás
Szobahőmérsékletű
Gyártó
Ed.Haas Hungaria Kft. 9241 Jánossomorja Pez-Haas u. 1.
Forgalmazó
Ed.Haas Hungaria Kft. 9241 Jánossomorja Pez-Haas u. 1. Telefon: 96/513-440 www.edhaas.hu
Összetevők
Sűrítőanyag (lebontott pektin), Maltodextrin, Savanyúságot szabályozó anyag (citromsav), Tartósítószer (szorbinsav), Hidrogénezett növényi zsír
Allergén infók
Allergének
Nem tartalmaz: Glutén
Tápanyagok
per 100g | |
---|---|
Energia (kJ) | 1277kJ |
Energia (kcal) | 300kcal |
Zsír | 0,4g |
amelyből telített zsírsavak | 0g |
Szénhidrát | 52g |
amelyből cukrok | 0g |
Rost | 0g |
Fehérje | 0g |
Só | 0g |
Alkohol tartalom (%)