Leírás
Használati utasítás
Befőzési útmutató: Nagyon fontos, hogy először a gyümölcsöt főzze össze a zselésítőszerrel, és csak ezután adja hozzá a cukrot! 1. A gyümölcsöt alaposan mossa meg, turmixolja vagy darálja le, majd ezután mérje meg. 2. A gyümölcspépbe jól keverje bele a zselésítőszert. 3. Állandó keverés közben forralja fel (magas hőfokon) a gyümölcsös - zselésítőszeres keveréket. 4. A forrásban lévő péphez adja hozzá a cukrot, keverje össze, majd újra forralja fel, és forrástól számítva 5 percig főzze. 5. Az előre alaposan elmosott és lecsepegtetett üvegeket töltse peremig, és azonnal zárja le. A Haas Quittin zselésítő befőzőszerrel cukor hozzáadása nélkül is készíthető lekvár. Ebben az esetben 0,5 kg Haas Glukonont számítson 1,25 kg gyümölcshöz, és másfél tasak zselésítőszert adjon hozzá.
Biztonsági figyelmeztetés
Minőség megőrzés
Minőségét megőrzi (nap, hónap, év): a tasak hátoldalán jelzett időpontig. Száraz, hűvös helyen tárolandó!
Tárolás
Szobahőmérsékletű
Gyártó
Ed.Haas Hungaria Kft. 9241 Jánossomorja, Pez-Haas út 1. Telefon: 96/513-440 www.haas.hu
Forgalmazó
Ed.Haas Hungaria Kft. 9241 Jánossomorja, Pez-Haas út 1. Telefon: 96/513-440 www.haas.hu
Összetevők
Maltodextrin, Sűrítőanyag (pektinek), Savanyúságot szabályozó anyag (citromsav), Tartósítószer (szorbinsav), Teljes mértékben hidrogénezett növényi olaj (pálmaolaj)
Allergén infók
Nyomokban tejből készült termékeket és szulfitokat is tartalmazhat.
Allergének
Tartalmazhat: Tej, Kén-dioxid / Szulfitok
Tápanyagok
Energia (kJ) | 0kJ |
Energia (kcal) | 0kcal |
Zsír | 0g |
amelyből telített zsírsavak | 0g |
Szénhidrát | 0g |
amelyből cukrok | 0g |
Rost | 0g |
Fehérje | 0g |
Só | 0g |
Alkohol tartalom (%)
0