Leírás
Babfőzelék házikolbásszal. Hőkezeléssel tartósítva
Használati utasítás
Elkészítés: A fület felhúzzuk, elöl benyomjuk, majd a fedelet óvatosan leválasztjuk. A felnyitást követően az ételt megfelelő edénybe töltjük és tűzhelyen, vagy mikrohullámú sütőben felmelegítjük. Jó étvágyat!
Biztonsági figyelmeztetés
Minőség megőrzés
Minőségét megőrzi (év): a doboz tetején, vagy alján jelzett év végéig. Bontatlan állapotban szobahőmérsékleten tárolható. Felbontás után hűtőszekrényben 2 napig eltartható.
Tárolás
Szobahőmérsékletű
Gyártó
Szegedi Paprika ZRt. 6725 Szeged, Szövetkezeti út 2. www.szegedipaprika.hu
Forgalmazó
Szegedi Paprika ZRt. 6725 Szeged, Szövetkezeti út 2. www.szegedipaprika.hu
Összetevők
Ivóvíz, Száraz fehérbab 17%, Házikolbász 14% (sertéshús, gyártási szalonna, étkezési só, csemege őrölt paprika, fűszerek, tartósítószer: nátrium-nitrit), BÚZALISZT, Napraforgó étolaj, TEJFÖL, Vöröshagyma pép (vöröshagyma, étkezési só, napraforgó étolaj), Étkezési só, Ételízesítő, Fűszerek, Cukor, Ecet, Füstaroma
Allergén infók
A termék szóját is felhasználó üzemben készült.
Allergének
Tartalmaz: Tej, Búza_x000D_ Tartalmazhat: Szója
Tápanyagok
100 g-ban | |
---|---|
Energia (kJ) | 608kJ |
Energia (kcal) | 145kcal |
Zsír | 6.7g |
amelyből telített zsírsavak | 2.8g |
Szénhidrát | 12g |
amelyből cukrok | 1.9g |
Rost | 0g |
Fehérje | 7g |
Só | 1.5g |
Alkohol tartalom (%)
0