Leírás
Lencsefőzelék házikolbásszal. Hőkezeléssel tartósítva
Használati utasítás
Elkészítés: A fület felhúzzuk, elöl benyomjuk, majd a fedelet óvatosan leválasztjuk. A felnyitást követően az ételt megfelelő edénybe töltjük és tűzhelyen, vagy mikrohullámú sütőben felmelegítjük. Jó étvágyat!
Biztonsági figyelmeztetés
Minőség megőrzés
Bontatlan állapotban szobahőmérsékleten tárolható. Felbontás után hűtőszekrényben 2 napig eltartható.
Tárolás
Szobahőmérsékletű
Gyártó
Szegedi Paprika ZRt. 6725 Szeged Szövetkezeti út 2.
Forgalmazó
Szegedi Paprika ZRt. 6725 Szeged Szövetkezeti út 2. www.szegedipaprika.hu
Összetevők
Ivóvíz, Házikolbász 14% (sertéshús, ipari szalonna, étkezési só, csemege őrölt paprika, fűszerek, tartósítószer: nátrium-nitrit), Étkezési lencse 13%, BÚZALISZT, Napraforgó étolaj, TEJFÖL, Fűszerek, Ételízesítő, Étkezési só, MUSTÁR (ivóvíz, MUSTÁRMAG, ételecet, cukor, étkezési só, fűszerek, aroma), Füstaroma, Cukor, Ecet
Allergén infók
A termék szóját is felhasználó üzemben készült.
Allergének
Tartalmaz: Tej, Mustár, Búza
Tápanyagok
100 g-ban | |
---|---|
Energia (kJ) | 488kJ |
Energia (kcal) | 116kcal |
Zsír | 4.3g |
amelyből telített zsírsavak | 1.8g |
Szénhidrát | 11.8g |
amelyből cukrok | 8.8g |
Rost | 0g |
Fehérje | 6.4g |
Só | 2g |
Alkohol tartalom (%)
0