Leírás
Rakott tészta alap
Használati utasítás
Hozzávalók és elkészítési javaslat - 20 dkg tészta - 15 dkg sonka - 1 db paprika - 5 dkg sajt - 2,5 dl víz - 2,5 dl tej - 1 ek. olaj Elkészítési javaslat: 1. A paprikát és a sonkát apró kockára vágjuk, kevés olajon serpenyőben megpirítjuk. 2. A tasak tartalmát elkeverjük 2,5 dl hideg vízzel és 2,5 dl tejjel, majd a serpenyőbe öntjük és forrástól számítva 1-2 percig főzzük. 3. A nyers tésztát egy közepes méretű tepsi/jénai tál aljára terítjük és ráöntjük a mártást. 4. Reszelt sajttal megszórjuk a tetejét, majd 200°C-on (légkeveréses sütő esetén 180°C-on) 25 percig sütjük.
Biztonsági figyelmeztetés
Minőség megőrzés
Száraz, szobahőmérsékletű helyen tárolandó. Minőségét megőrzi a jelzett hónap végéig: lásd a csomagoláson.
Tárolás
Szobahőmérsékletű
Gyártó
Nestlé Hungária Kft. 1095 Budapest, Lechner Ödön fasor 7. 06 80 442 881 www.nestle.hu
Forgalmazó
Nestlé kontakt Kérdése van? Forduljon hozzánk! www.maggi.hu www.facebook.com/MaggiMagyarorszag Nestlé Hungária Kft. 1095 Budapest, Lechner Ödön fasor 7. 06 80 442 881 www.nestle.hu
Összetevők
BÚZALISZT, Burgonyakeményítő, Szárított zöldségek 11% (vöröshagyma, fokhagyma), Étkezési só, Sovány TEJPOR, Fűszerek és fűszernövények 3,7% (metélőhagyma, petrezselyemlevél, majoranna, kakukkfű, szerecsendió), Élesztőkivonat, Aromák, Pálmaolaj, A %-os értékek az összetevők termékben jelen levő mennyiségét jelentik
Allergén infók
Tartalmazhat TOJÁST, SZÓJÁT, ZELLERT és MUSTÁRT.
Allergének
Tartalmaz: Tej, Búza_x000D_ Tartalmazhat: Zeller, Tojás, Mustár, Szója
Tápanyagok
minden 100-bang | |
---|---|
Energia (kJ) | 1398kJ |
Energia (kcal) | 330kcal |
Zsír | 2,9g |
amelyből telített zsírsavak | 1,1g |
Szénhidrát | 61,7g |
amelyből cukrok | 6,7g |
Rost | 3,7g |
Fehérje | 12,3g |
Só | 10,1g |
Alkohol tartalom (%)