Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

PROTECT RUHAMOLYIRTÓ KAZETTA 2 DB

EGYÉB MÁRKA
1.039,00 Ft
Menny.:db
Cikkszám: 524122004
Egységár: 519,50 Ft/DB
Elérhetőség: Raktáron
Nem értékelt
1.039,00 Ft
Menny.:db

Leírás

Termék leírás

Használati utasítás

Felhasználás: Ruhatároló helyeken (pl. ruhásfiókban, szekrényben, gardróbban) ruhamoly kifejlett egyedeinek az irtására alkalmas. Előnyei: A Protect® molyirtó kazetta nem csöpög és nem hagy foltot, hatását párolgás útján fejti ki. Biztos védelmet nyújt a ruhákban, textíliákban fejlődő molyok ellen. Használata nem feltűnő, nem jár kellemetlen szagképződéssel. A készítmény 3 hónapon át egyenletes hatóanyag kibocsátást biztosít a fiókokban, szekrényben és egyéb ruhatárolókban. A Protect® molyirtó kazetta segítségével korszerűen és hatékonyan védekezhet a ruhamolyok ellen. Használati utasítás: A kazettáról távolítsa el a műanyag fóliát. Egy darab kazetta egy átlagos méretű (kb. 0,25 légm³-es) szekrény védelmére elegendő. A kazettán elhelyezett akasztó lehetővé teszi, hogy egyszerűen a ruhafogasok mellé vagy a szekrényajtó belső részére akassza. Ruhásfiókban, szennyestartóban történő alkalmazás esetén fiókonként, tartónként 1 db kazettát használjon. Élelmiszermolyok irtására nem alkalmas. Erre a célra válassza az irtószermentes Biostop® élelmiszermoly csapdát. Kerülje a termék folyamatos alkalmazását. Ha a termék használatával a rovarfertőzöttség nem szűnik meg, forduljon kártevőirtó szakemberhez.


Biztonsági figyelmeztetés

A biocid termékeket körültekintően használja. Olvassa el a termékinformációkat a csomagoláson és a kiegészítő információkat a termék használatára vonatkozóan. Veszélyességet meghatározó összetevők: 4-tercier-butil-ciklohexil-acetát, Linalool H317 Allergiás bőrreakciót válthat ki. H410 Nagyon mérgező a vízi élővilágra, hosszan tartó károsodást okoz. P102 Gyermekektől elzárva tartandó. P261 Kerülje a gőzök belélegzését. P273 Kerülni kell az anyagnak a környezetbe való kijutását. P391 A kiömlött anyagot össze kell gyűjteni. P501 A tartalom/edény elhelyezése hulladékként: adja le veszélyes hulladék átvevő helyen veszélyes hulladékként, kivéve a kiürült csomagolást, amely szelektív hulladékként gyűjthető. Figyelmeztetés: Használat előtt olvassa el a címkét. Élelmiszertől, italtól, gyógyszerektől távol, gyermekek és háziállatok által hozzá nem férhető helyen tárolja! Tartsa távol az állatokat a kezelt szekrényektől és textilektől. Ne használja közvetlenül élelmiszeren, takarmányon vagy italon, ezek közelében, vagy ezekkel közvetlen érintkezésbe kerülő felületeken, eszközökön. Kerülje az élelmiszereken keresztül történő közvetlen vagy közvetett expozíciót. Használata után bő, szappanos meleg vízzel alaposan mosson kezet. Ne engedje, hogy a termék vagy annak maradéka a felszíni vizekbe, a csatornahálózatba vagy a talajvízbe jusson. A szennyezett felületeket alaposan tisztítsa meg, a környezetvédelmi előírások betartásával. A képződő hulladékot, annak ártalmatlanításáig tartsa megfelelő, zárt gyűjtőedényben. Elsősegélynyújtás: Szembe kerülés esetén: óvatosan öblítse ki a szemet bő vízzel. Kontaktlencse használata esetén a lencsét távolítsa el, ha az könnyen megoldható. Folytassa az öblítést az erre a célra szolgáló folyadékkal vagy vízzel. Ha a szemirritáció nem múlik el, forduljon orvoshoz. Bőrrel való érintkezés esetén: bő szappanos vízzel, alaposan mossa meg az érintett bőrfelületet. Bőrirritáció vagy kiütések megjelenése esetén orvosi ellátást kell kérni. Lenyelés esetén: azonnal forduljon orvoshoz vagy keresse meg a legközelebbi toxikológiai központot (Egészségügyi Toxikológiai Tájékoztató Szolgálat: 06 80 20 11 99). Mutassa meg a termék címkéjét.


Minőség megőrzés

Eltarthatóság és tárolás: Eredeti, zárt csomagolásban, száraz, hűvös, jól szellőző helyen tárolva, közvetlen napfénytől védve a gyártástól számítva 2 évig használható fel.


Tárolás

Szobahőmérsékletű


Gyártó

Forgalmazó

Bábolna Bio Kft. 1107 Budapest, Szállás u. 6., Tel.: 06-1 43 20 400 E-mail: info@babolna-bio.com, Internet: www.babolna-bio.com


Összetevők

Allergén infók


Allergének


Tápanyagok
 
Energia (kJ) 0kJ
Energia (kcal) 0kcal
Zsír 0g
amelyből telített zsírsavak 0g
Szénhidrát 0g
amelyből cukrok 0g
Rost 0g
Fehérje 0g
0g

Alkohol tartalom (%)

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!