Leírás
Dán szalámi, érlelés-szabályozóval készült, füstölt, szeletelt, penészmentes szalámi védőgázas csomagolásban
Használati utasítás
Biztonsági figyelmeztetés
Minőség megőrzés
Minőségét megőrzi (nap.hónap.év): száraz, hűvös helyen +20°C alatti hőmérsékleten szállítva és tárolva a csomagolás hátoldalán jelzett időpontig. Felbontást követően hűtve (0°C és 10°C között) tárolja, és ajánlott 48 órán belül elfogyasztani.
Tárolás
Szobahőmérsékletű
Gyártó
Hungaro-Food 2009 Kft. H-5561 Békésszentandrás Batthyány u. 30/a.
Forgalmazó
Hungaro-Food 2009 Kft. H-5561 Békésszentandrás Batthyány u. 30/a.
Összetevők
Sertéshús, Szalonna, Étkezési só, Fűszerkivonatok (ZELLERT TARTALMAZ), LAKTÓZ, Fűszerek, Glükózszirup, Étkezési só, Ízfokozó (nátrium-glutamát) , Aroma, Antioxidáns (nátrium-aszkorbát), Színezék (kárminok), Füstaroma, Starterkultúra, Tartósítószer (nátrium-nitrit), 100 g késztermék 156 g sertéshús felhasználásával készült.
Allergén infók
Allergének
Tartalmaz: Zeller, Tej
Tápanyagok
100 g-ban | |
---|---|
Energia (kJ) | 1905kJ |
Energia (kcal) | 460kcal |
Zsír | 40g |
amelyből telített zsírsavak | 16g |
Szénhidrát | 0.7g |
amelyből cukrok | <0.5g |
Rost | 0g |
Fehérje | 24g |
Só | 4.5g |
Alkohol tartalom (%)
0