Leírás
Babgulyás lecsókolbásszal
Használati utasítás
Felhasználási útmutató: Húzza-, majd nyomja be a fület, ügyelve rá, hogy ne forduljon el, és óvatosan válassza le a fedelet. Öntse az ételt egy erre a célra megfelelő edénybe, és tűzhelyen vagy mikrohullámú sütőben melegítse fel.
Biztonsági figyelmeztetés
Minőség megőrzés
Környezeti hőmérsékleten tárolható. Felbontást követően a terméket a fém dobozból kivéve, hűtve (max. 10°C) tárolja, és 3 napon belül fogyassza el.
Tárolás
Szobahőmérsékletű
Gyártó
Szegedi Paprika Zrt. H-6725 Szeged, Szövetkezeti út 2.
Forgalmazó
Szegedi Paprika Zrt. H-6725 Szeged, Szövetkezeti út 2.
Összetevők
Ivóvíz, Szárazbab 14%, Lecsókolbász 9% (baromfihús 34%, bőrös baromfizsiradék, ivóvíz, sertésbőrke, SZÓJAFEHÉRJE, étkezési só, stabilizátor: trifoszfátok, fűszerkivonatok, ízfokozó: nátrium-glutamát, fűszer, antioxidáns: nátrium-eritroaszkorbát, aroma, élesztőkivonat, tartósítószer: nátrium-nitrit), BÚZALISZT, Gyorsfagyasztott zöldségkeverék (változó arányban: sárgarépa, petrezselyemgyökér, ZELLER), Napraforgóolaj, Fűszerek, Ételízesítő [étkezési só, ízfokozó: nátrium-glutamát, szárított zöldségdarák (változó arányban sárgarépa, paszternák, vöröshagyma, burgonya), cukor, szőlőcukor, fűszerek, kukoricakeményítő, élesztőkivonat, ízfokozók (dinátrium-inozinát, dinátrium-guanilát)], Étkezési só, Füstaroma
Allergén infók
Allergének
Tartalmaz: Zeller, Szója, Búza
Tápanyagok
100 g-ban | |
---|---|
Energia (kJ) | 404kJ |
Energia (kcal) | 96kcal |
Zsír | 3g |
amelyből telített zsírsavak | 0.8g |
Szénhidrát | 12g |
amelyből cukrok | 1.6g |
Rost | 0g |
Fehérje | 4.9g |
Só | 1.5g |
Alkohol tartalom (%)
0