Leírás
Étkezési keményítő
Használati utasítás
Felhasználási útmutató: 1. Sütéshez: A sütemények étkezési keményítővel különösen könnyűek és omlósak lesznek. Az étkezési keményítőt a liszttel alaposan keverje el és szitálja át. A sütemények, omlettek, metéltek, rétesek, piskóták és sütőporral készült tészták minőségének javításához a receptben megadott mennyiség 1/4-1/2-ét pótolja étkezési keményítővel. 2. Főzéshez: Az étkezési keményítővel történő sűrítés gyors és egyszerű. Az étkezési keményítőt kevés hideg folyadékkal (vízzel, levessel) keverje tejsimára és állandó keverés közben adja a forró ételhez, majd egyszer forralja fel. Fontos: Az étkezési keményítővel sűrített leveseket és mártásokat ne főzze hosszabb ideig, különben a keményítő hatása csökken.
Biztonsági figyelmeztetés
Minőség megőrzés
Minőségét megőrzi (nap/hónap/év): a csomagolás oldalán jelzett időpontig. Száraz, hűvös, napfénytől védett helyen tárolandó.
Tárolás
Szobahőmérsékletű
Gyártó
Forgalmazó
SPAR Magyarország Kereskedelmi Kft., H-2060 Bicske, SPAR út. www.spar.hu
Összetevők
Kukoricakeményítő
Allergén infók
Tejfehérjét és szulfitokat is tartalmazhat.
Allergének
Tartalmazhat: Tej, Kén-dioxid / Szulfitok_x000D_ Nem tartalmaz: Glutént tartalmazó gabonafélék
Tápanyagok
100 g-ban | |
---|---|
Energia (kJ) | 1470kJ |
Energia (kcal) | 346kcal |
Zsír | 0g |
amelyből telített zsírsavak | 0g |
Szénhidrát | 86g |
amelyből cukrok | 0g |
Rost | 0g |
Fehérje | 0.5g |
Só | 0g |
Alkohol tartalom (%)
0